Vinski gulaš je jelo u kojem se svinjski but kuha u aromatičnom umaku s bijelim vinom i krumpirom, stvarajući bogatu kombinaciju okusa. Bijelo vino dodaje svježinu i dubinu umaku, dok svinjski but ostaje sočan i nježan, a krumpir upija sve arome. Ovaj gulaš je izdašan i punog okusa, savršen za ljubitelje jela s bogatim, ali blago kiselkastim notama.
Piletina sa špinatom i širokim rezancima nježno je i hranjivo jelo koje spaja sočne komade piletine sa svježim špinatom i mekanim širokim rezancima. Blagi začini i bogata tekstura čine ga savršenim izborom za ručak. Poslužuje se toplo i zasitno.
Pečena teletina, sočna i mekana, polako se peče kako bi zadržala svoj bogat okus i nježnu teksturu. Poslužena s pečenim povrćem i krumpirom koji upijaju sve arome, ovo jelo donosi savršen spoj jednostavnih sastojaka i vrhunske kvalitete. Ukusna i zasitna kombinacija za pravi gurmanski užitak!