Svinjski medaljoni u umaku od gljiva s pire krumpirom jelo su koje odiše toplinom domaće kuhinje, ali s notom profinjenosti. Meko pečeno meso preliveno je bogatim umakom od gljiva, u kojem se stapaju zemljani okusi i nježna kremoznost. Uz nježni, glatki pire krumpir koji upija svaki trag aromatičnog umaka, uz ovo jelo uživati ćete u svakom zalogaju.
Piletina Szechuan živopisno je i aromatično jelo koje donosi spoj pikantnosti, svježine i orijentalnih začina. Komadići piletine brzo se prže na visokoj temperaturi s povrćem poput paprike, poriluka, luka i bambusa, stvarajući intenzivne okuse koji se savršeno nadopunjuju. Poslužena uz rezance, ova kombinacija hrskavog povrća i sočne piletine pruža autentičan doživljaj azijske kuhinje, bogat bojama, mirisima i začinima.
Lešo junetina u paradajz sosu s pire krumpirom klasično je jelo koje spaja sočno kuhano juneće meso s bogatim umakom od rajčice. Nježna junetina upija sve arome sosa, dok kremasti pire krumpir pruža savršenu ravnotežu i upotpunjuje obrok. Ovo jelo donosi toplinu domaće kuhinje i savršen je izbor za ljubitelje tradicionalnih okusa.