Svinjetina
Sporo pečeni svinjski vrat s krumpirom i povrćem
Svinjetina, Krumpir, Povrće
Sporo pečeni svinjski vrat s krumpirom i povrćem je savršeno sočno jelo koje se priprema polako, čime meso postaje izuzetno mekano i bogato okusima. Krumpir i povrće u pečenju upijaju sve arome, stvarajući ukusan i hranjiv prilog. Idealno za obiteljski ručak ili posebne prilike, ovo jelo donosi toplinu i udobnost u svaki zalogaj.
Sastojci
Svinjski vrat (BK), krumpir bijeli, luk crveni, mrkva, češnjak, paprika žuta, mast, temeljac povrtni, slatka paprika, sol, crni papar, peršin list
795,05 kcal / kJ
Alergeni
Ne sadrži alergene
| Kalorije | 795,05 kcal / 0 kJ |
| Proteini | 40,02g |
| Ugljikohidrati | 39,04g |
| Masti | 55,04g |
Zatvori