Kloppa logo
Jetrica na venecijanski
Veal Teletina

Jetrica na venecijanski

Jetrica na venecijanski, Bogat umak

Jetrica na venecijanski priprema se s bogatim umakom od crnog vina, luka i začina, stvarajući dubok i aromatičan okus. Jetrica se lagano prže, zadržavajući svoju sočnost, dok umak dodaje bogatstvo i složenost jelu. Ovo jelo donosi venecijansku tradiciju u svakom zalogaju, savršeno za ljubitelje intenzivnih okusa.

Sastojci

Sastojci

Teleće jetrice, luk crveni, češnjak, suncokretovo ulje, temeljac povrtni, temeljac kokošiji, slatka paprika, vino bijelo, sol, crni papar, peršin list, kukuruzna krupica, maslac, aceto balsamico
Kalorije
609,84 kcal / kJ
Ikona info
Alergeni

Alergeni

Gluten, Mlijeko, Sumporni dioksid, Mliječni proizvodi, Sulfiti