Teletina
Teletina na lešo s krumpirom i povrćem
Polako pečeni teleći vrat, Kuhano povrće
Polako pečeni teleći vrat, mekan i sočan, savršeno se nadopunjuje s lagano kuhanim povrćem koje čuva svoju prirodnu aromu. Dugotrajno pečenje naglašava punoću okusa i čini meso izuzetno nježnim. Ukusno i uravnoteženo jelo koje donosi toplinu domaće kuhinje!
Sastojci
krumpir zreli, kupus glavati bijeli, luk bijeli (češnjak), mrkva, papar crni, paprika crvena mljevena slatka, peršin-sušeni listovi, sol morska, teletina srednje masna
544,88 kcal / kJ
Alergeni
Ne sadrži alergene
| Kalorije | 544,88 kcal / 0 kJ |
| Proteini | 52,34g |
| Ugljikohidrati | 33,16g |
| Masti | 23,68g |
Zatvori